• Adresa: Radniční 574/52, Ostrava
  • Osoba: Mgr. Ivanská Zdeňka
  • Email: kajlovec@email.cz
  • Telefon: 777896044
  • Web: http://www.ldtkajlovec.cz/
S celotáborovou hrou

Letní dětský tábor Kajlovec

  • Lokalita: Opava, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 4-18
  • Místo konání: Jánské Koupele Moravice

Děti jsou ubytovány v nedávno kompletně zrekonstruovaném areálu Ústřední hasičské školy na Moravici v dřevěných chatkách vždy odděleně podle pohlaví s přihlédnutím k jejich věku. Do všech chatek je zavedeno elektrické osvětlení, chatky disponují i vlastním sociálním zařízením. Pro ty nejmenší máme k dispozici dvě zděné budovy s oddělenými pokoji. Pokoje jsou s vlastním sprchovým koutem, WC a TV. Pokud je to možné, snažíme se vždy vyhovět případným požadavkům na společné ubytování. Tento požadavek mohou sdělit zákonní zástupci v závazné přihlášce.

Stravování dětí je zajištěno pětkrát denně - snídaně, dopolední svačina, oběd (polévka a hlavní chod), odpolední svačina a teplá večeře. Pro potřeby nočních hlídek a další zájemce je k dispozici i tzv. druhá večeře. Konzumace stravy probíhá v klimatizované jídelně. Pití je dětem k dispozici po celý den i v noci. Prvním jídlem na táborech je večeře v den příjezdu, posledním snídaně na táboře a svačinka do autobusu.

Do programu jsou také začleněny zábavné a adrenalinové aktivity, které se nacházejí přímo v areálu tábora (jízda na koních a ponících, lanová dráha, lezecká stěna, sjíždění řeky na raftech a v kánoích, lze využít i vybavené posilovny, pingpongové a kulečníkové stoly a řada dalších).

Díky několika vybaveným učebnám nabízíme rovněž možnost doučování školní látky v rozsahu učiva obou stupňů základní školy našimi vedoucími z řad vysokoškoláků. Letos poprvé registrujeme mezi rodiči o tuto nadstandartní službu zájem (patrně díky online výukám na školách v tomto školním roce), takže pokud budete mít zájem i Vy, určitě se domluvíme. Doučování by probíhalo nejspíš v čase odpoledního klidu tak, aby děti nepřišly o nic z táborového programu.

Termín Kapacita Cena Cena/den
11. 07. - 23. 07. 2021(12 dní)
5 volných míst 5950 Kč 496 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
  • 2950 Kč Bez zaměření
Taneční pobytový tábor 2024
  • 4550 Kč Taneční

Program tábora

Táborový program je každý rok připravován mnoho měsíců dopředu. Snažíme se neustále v programu zlepšovat a proto každý rok od účastníků a vedoucích sbíráme zpětnou vazbu, aby byl přesně na míru našemu táboru, počtu a věku účastníků i okolnímu terénu. Tábor je zaměřen na rozličné táborové a sportovní hry. Vzhledem k jeho umístění v nádherné přírodě přírodního parku Moravice rekreační oblasti Jánské Koupele, jsou pořádány výlety údolím řeky Moravice, do okolních lesů i k nedaleké vodní nádrži Kružberk. Večerní program bývá tvořen především celotáborovými hrami, táboráky a diskotékou (včetně maškarní).

Další fotky

Doprava

Autobusy při odjezdu i příjezdu přistavujeme na parkoviště před vlakovým nádražím Ostrava Vítkovice.

Poloha

Jánské Koupele Moravice GPS 49.8352 17.7109

Další z kategorie

...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
VÝTVARNÝ TÁBOR
5290 Kč, Výtvarné
...
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
5190 Kč, Hudební
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou