Mamut z.s.
  • 8403
  • Adresa: Chrastice 100, Staré Město
  • Osoba: Bc. Adam Vančík
  • Email: mamut@taborymamut.cz
  • Telefon: 704 700 630
  • Web: www.TABORYMAMUT.cz
S celotáborovou hrou

Teen Camp

  • Lokalita: Šumperk, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 8-14
  • Místo konání: Mamutov

Celotáborová hra je postavena na tématických dnech, které se každý den mění a tím přináší každé ráno až do večera něco nového a neomrzelého. Příkladem jednoho z dnů může být Hawajský den. Začněme se zdravit aloha, nosme plavky nebo kytičkové volné košile, buďme celý den na sluníčku a u vody. Hrajme i hry s vodou! Místo svačinky zkusme ovocný koktejl s brčkem a zakončeme den večerní hula hawajskou párty a podlézáním pod tyčí. Tábor je tedy především o oddílové činnosti.

V různě motivovaných dnech budem soutěžit, parodovat moderní TV programy, opékat špekáčky, tančit, koupat se, opalovat, chodit na výlety, užijeme si trošku adrenalinu, nočních her, poznáme nové kamarády a nezůstane nám čas na nudu :-).

STRAVA

- strava 6x denně (snídaně, svačinka, oběd, svačina, večeře, možnost druhé studené večeře pro jedlíky)

- možnost přídavků

- během tábora několikrát výběr ze dvou hlavních jídel

- celodenní pitný režim

- během tábora několikrát ke snídani švédské stoly

- v jídelníčku nechybí ovoce, zelenina a mléčné výrobky

- možnost speciálních diet (bezlepková, mléčná, aj.) po telefonické domluvě

AREÁL

- krásná příroda s čistým horským vzduchem

- 2 velké klubovny pro případ špatného počasí

- klubovna pro pořádání diskoték s vybavením (laser, dým, světla, kvalitní audio technika)

- kamenné ohniště s posezením

- fotbalové hřiště

- disc golf park volně k zábavě ve volném čase

- dostatek travnatých ploch pro hry

- venkovní kryté posezení po areálu pro povídání s kamarády

- moderní stany s podsadou (nové 2016)

- pro menší děti ubytování na hlavní budově, kde spí i vedoucí (v chladném deštivém počasí je možné zapnout přímotopy)

- bufet pro děti s venkovním posezením pod deštníky a - - wi-fi zdarma

- celý areál je v noci osvětlen

Mamutov je především táborová základna specializovaná především pro dětské kolektivy (tábory, školní výlety, seznamovací a adaptační kurzy, školy v přírodě). Polohou se nachází mezi horskými městečky Staré Město a Hanušovice (5 km). Areál rekreačního střediska se nachází v horském údolí Prudkého potoka, kde celý den svítí slunce a ohřívá jej (je zde krásné pozorování východu a západu slunce). Krásná příroda jen pár kilometrů od CHKO Jeseníky a NPR Králický Sněžník. Lokalita a její okolí nabízí spoustu možností na výlety. Samotný areál stojí 0,5 km od obce Chrastice a je obklopen lesy a loukami. Rekreační středisko se skládá z hlavní budovy s velkou jídelnou a klubovnou, taneční klubovny, herny se stolním tenisem, hřišti, kamenným ohništěm a dostatkem travnatých prostorů pro hry. Díky krásné přírodě, kvalitnímu zázemí a dobrému technickému stavu jsme si jisti, že se zde dětem bude líbit. Odkaz na stránky.

Ti z vás, kteří zažili klasické stanové tábory si určitě pamatují tu úžasnou a neopakovatelnou atmosféru, kterou můžete zažít jenom ve stanu. Jsme přesvedčeni o tom, že pod stanem je to pravé léto v přírodě a proto se k tomu vracíme. Moderní podsadové stany toho dnes umí nabídnout ještě mnohem více. Současné plachty nepropustí vodu dovnitř ani za silné bouřky, neprofouknou, mají pevnou podlahu, organizér na osobní věci a pohodlné matrace. Nespornou výhodou oproti chatičkám je možnost ubytovat děti jen po dvou - a ve dvou se to lépe táhne! Při vedrech se také mnohem lépe větrají a je zde příjemněji. Samozřejmostí je možnost úschovy cenností u vedoucích.

Termín Kapacita Cena Cena/den
29. 07. - 08. 08. 2018(375 dní)
50 volných míst 3600 Kč 10 Přihláška

Podobné tábory

Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Letos již třetí ročník ultra-mega-božího-nejlepšího campu pro všechny bláznivé děcka, které si chtějí najít novou partu kámošů, běhat po lese a válet se každý den smíchy! Na Teen Campu se snažíme o to, aby si děti odpočinuly od klasických povinností a nasbíraly pozitivní energii na další školní rok. Zároveň se snažíme děti vyhecovat a motivovat tak, aby byly aktivní a zapojily se v každém směru. Ale samozřejmě máme taky velkou dávku porozumění a hlavně a to především děláme tábor na POHODU! Takže bez stresů a trestů. Máme za sebou rok 2015, kdy jsme byli každý den v jiné době, jako například pravěk či budoucnost. V roce 2016 jsme tábor motivovali pomocí filmových scénářů nejznámějších kino

Další fotky

Doprava

BUS: Přerov, Prostějov, Olomouc, Mohelnice, Zábřeh na Moravě BUS+VLAK: Ostrava, Hranice na Moravě, Praha, Pardubice, Brno

Poloha

Mamutov GPS 50.1194 16.9387

Další z kategorie

...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
5190 Kč, Hudební
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
VÝTVARNÝ TÁBOR
5290 Kč, Výtvarné
...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou