• Adresa: Žatec, Dr. Václava Kůrky 2837
  • Osoba: Mgr. Kateřina Kohútová
  • Email: info@taboriste.cz
  • Telefon: 724224114
  • Web: www.taboriste,cz
Zážitkový

Koňský tábor RANČ V ÚDOLÍ

  • Lokalita: Tachov, Západočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-17
  • Místo konání: Ranč v údolí

Akční tábor pro děti od 6 let plný koní a nových zážitků jako jízda na čtyřkolce, bunggerunning, potápění, jízda šestikolkou nebo elektrický býk.

Na Ranči v údolí děti čeká nejen zajímavý program na koních, ale také další nevšední zážitky jako je jízda na terénních čtyřkolkách, ukázky potápění, dětská autoškola, elektrický býk, jízda terénní šestikolkou, přespání pod širákem, táborová diskotéka, výlet do Mariánských Lázní, střelba z perkusních zbraní a mnoho dalšího. Osvědčený tým kvalifikovaných vedoucích je připraven dohlédnout na bezpečný provoz tábora.Zároveň jsou však odhodláni být dětem kamarády a vést je k samostatnému zvládání úkolů a posílení jejich zdravé sebedůvěry. Na našich táborech se snažíme nabídnout kvalitní zábavu moderním dětem, při současném zachování táborových tradic jako je týmový duch, fairplay a láska k přírodě.

Rodiče mohou veškeré dění v táboře sledovat každý den na našich stránkách v bohaté fotogalerii.

Táborové téma: Avangers!!

Avangers: na či straně je pravda? Stalo se něco neuvěřitelného. Avengers se rozdělili na dvě skupiny. Stát nařídil, že Avengers budou kontrolovaní státem, pokud budou vyrážet na misi, tak pouze pokud je povolá stát. Každá skupina si stoji za svým názorem. Iron man a jeho skupina tvrdí, že je to správně. Navíc plno důkazu nasvědčuje tomu, že jeden z týmu Kapitána Ameriky je zrádce a plánuje útok na náš stát. Kapitán Amerika a jeho skupina však nesouhlasí a tvrdí, že když je potřeba zasáhnout a pomoci lidem v ohrožení, tak nebude čekat na svolení a lidem pomůže. Dále si stoji za tím, že nikdo z týmu není zrádce a že to lidi narafičili, aby je rozhádali. Schyluje se k velkému boji mezi Avengers. Na čí straně je pravda a jak to vlastně je? Pomoz nám odhalit pravdu a zabránit souboji, který ohrozí i plno nevinných. Přidej se k těm správným Avengers.

Termín Kapacita Cena Cena/den
19. 08. - 02. 09. 2017(14 dní)
44 volných míst 6990 Kč 499 Přihláška

Podobné tábory

Taneční tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Taneční
LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický
Klasický tábor Náměšť
  • 6590 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Každý den děti čeká jízda na koních a to buď při tréninku na jízdárně nebo vyjížďka venku. Kromě celotáborové hry si pak děti zpestří den některou z řady aktivit. Letos to budou čtyřkolky, dětská autoškola, střelba z perkusních zbraní, potápění, jízda šestikolkou, bungee runnning, táborová diskotéka, výlet do Mariánských Lázní, přespání pod širákem atd. Všechna aktivity jsou již zahrnuty v ceně tábora.

Další fotky

Doprava

V ceně je zahrnuta doprava svozovými autobusy na trase Žatec-Plzeň-Stříbro

Video z tábora

Poloha

Ranč v údolí GPS 49.7891 12.8626

Další z kategorie

...
Sportovní Tábor
4990 Kč, Sportovní
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou