• Adresa: Vzdušná 6, 14200 Praha 4
  • Email: vlada@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: http://www.sindibad.cz/
Tábor u moře

Tábor u moře, Cesenatico

  • Lokalita: Itálie, zahraničí kraj
  • Doporučený věk: 10-18
  • Místo konání: Cesenatico

O táboře: Děti jsou rozděleny do oddílů, tábor má předem připravený program a veškeré aktivity se konají po skupinkách pod dohledem zkušených vedoucích. Hry a soutěže se odehrávají v hotelu a v jeho nejbližším okolí. Dalšími v úvahu připadajícími aktivitami je návštěva dětských bazénů, procházka po městě, autobusový výlet do aquaparku či do okolních letovisek.

O teenagers akci: Pro teenagery, kteří si v dnešní době již většinu svého času chtějí organizovat sami, je zde právě v tomto ohledu program přizpůsoben. Účastníci jsou rozděleni do skupinek, každá skupinka má svého vedoucího a s ním si domlouvá program. Přes den ve vysokých teplotách dávají většinou všichni přednost pobytu na pláži s možností zchlazení v moři. Dalšími aktivitami jsou procházky po městě, plážový volejbal, fotbal, nákupy na trzích, diskotéky, autobusový výlet do aquaparku či do okolních letovisek.

Termín Kapacita Cena Cena/den
07. 07. - 16. 07. 2017(9 dní)
2 volných míst 8990 Kč 999 Přihláška

Podobné tábory

Tábor Hořičky
  • 8990 Kč Pobyt v přírodě
Šermířský tábor Náměšť
  • 6590 Kč Sportovní

Program tábora

Co dalšího byste měli vědět: Všechny oddíly se samozřejmě snaží maximálně využít možnosti pobytu na mořské pláži, nicméně především ze zdravotních důvodů je pobyt na plážích redukován. Mezi 12-15 hodinou, v době nejsilnějšího sluníčka pak na pláže nechodíme vůbec. Tato doba je využita pro oběd a polední odpočinek, který je možno trávit na pokoji, na balkoně či na zahradě ve stínu stromů. Pokoje jsou vybaveny povlečením a nejsou vybaveny ručníky a toaletními papíry. Ručníky doporučujeme alespoň 3 (osušení po slané vodě, osušení po sladké vodě a na ruce).

Další fotky

Doprava

Doprava moderním dálkovým autobusem.

Poloha

Cesenatico GPS 44.2008 12.4052

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře