• Adresa: Václavkova 10
  • Osoba: Silvie Knížetová
  • Email: Praha1@FasTracKids.cz
  • Telefon: 730 802 507
  • Web: http://fastrackids.cz/praha1/programy/fastrack-camps/
Příměstský

Věda hrou - FasTrack Camps

  • Lokalita: Hlavní město Praha, Praha
  • Doporučený věk: 6-10
  • Místo konání: FasTracKids centrum rozvoje - FLORENC

Hledáte tábor, který je konstruktivní, poutavý a zábavný? To a ještě mnohem více FasTrack Camps nabízí dětem ve věku 3–10 let. V rámci našeho zábavného interaktivního dobrodružství budeme děti rozvíjet v programu, který je sestavený na základě studií předních světových vědců. FasTrack Camps nabízí Vašemu dítěti zábavné a energické zážitky, díky kterým se bude moci rozvíjet i o prázdninách. Soustředí se na to, aby se malí průzkumníci po celou dobu dobře bavili. Každý den je plný energických, interaktivních a vzrušujících aktivit, které rozvíjí FasTrack Advantages, jež jsou tak zásadní pro úspěch v 21. století. Studenti tráví každý den několik hodin tvorbou, pohybem, diskutováním a experimentováním.

Odpoledne děti tráví v rámci možností venku na nedalekém velkém hřišti nebo na tematické exkurzi.

Rádi Vás přivítáme před zahájením příměstského tábora na bezplatné lekci programu FasTrack FUNdamentals. Po předchozí dohodě je to možné Po-So. Získáte jistotu, že FasTracKids centrum rozvoje je tím pravým místem pro rozvoj vašich dětí.

Nabízíme také řadu jiných tematických táborů pro děti od 3 do 10 let v 9 termínech od 3.7. do 1.9. 2017.

Navštivte naše stránky pro plný výčet příměstských táborů. Každý týden budeme mít 2 různé tábory.

Minimální účast je 1 celý den a maximální 45 dnů :-)

FasTrack Camps je možné navštěvovat také pouze v dopoledním režimu S nebo BEZ oběda.

Termín Kapacita Cena Cena/den
14. 08. - 18. 08. 2017(4 dní)
5 volných míst 3950 Kč 988 Nemá online přihlášku

Podobné tábory

Pobytový NERF tábor 2024
  • 4550 Kč Bez zaměření
Taneční pobytový tábor 2024
  • 4550 Kč Taneční

Program tábora

VĚDA HROU je příměstský tábor určený pro 6 až 10leté děti. FasTracKids vědci školou povinní budou zkoumat a experimentovat s vodou, technologiemi, molekulami, magnety a rostlinami, .... Své kritické myšlení si budou procvičovat na hypotézách, které si následně ověří řadou praktických pokusů.

Další fotky

Doprava

Ideální dopravní dostupnost zajišťuje těsná blízkost Florence a magistrály. Naše centrum se nachází 1 min. pěšky od tramvajové zastávky Těšnov (14) a 4 min. pěšky od zastávky Florenc – metro: B a C – tramvaj: 3, 8, 52 – autobus:133, 135, 175, 207 + velké množství případných dálkových linek. Autem k nám pohodlně sjedete z magistrály a pohodlně zastavíte přímo před domem, kdo nevyzkouší neuvěří :-) Někteří klienti k nám jezdí dokonce vlakem na nedaleké Masarykovo nebo Wilsonovo nádraží.

Video z tábora

Poloha

FasTracKids centrum rozvoje - FLORENC GPS 50.0923 14.4365