• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz/
Jarní tábor

Ztraceni v čase

  • Lokalita: Blansko, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 5-14
  • Místo konání: Rekreační středisko ČTU: Blansko - Obůrka

Ztraceni v čase: Dobrodružství v době ledové!

3. – 10. 2. 2018

Ahoj všem rodičům a dětem!

Hledáte nejlepší příležitost, jak si užít jarní prázdniny ještě v době třeskutých mrazů? Vydejte se s námi na cestu časem! Chceme nabídnout našim pravidelným návštěvníkům i novým zájemcům futuristický jarní tábor, ve kterém vaše děti provedeme nejen historickými epochami, ale zavítáme také do vzdálené budoucnosti, kde objevíme, co nás čeká třeba za tisíc let! Vaše děti se 3. 2. vypraví na expedici do doby ledové, kde se během příběhových her seznámí nejen s dávným věkem pralidí a mamutů, ale užijí si také rozličné zimní aktivity. Následně nás příběh pronese celou řadou dalších věků, abychom napravili chyby minulosti, a máme čas jen do 10. 2. navrátit se do našeho času!

Zimní hry, nabušený tematický program, plnohodnotné strávení jarních prázdnin, zkušení vedoucí s letitou praxí a moderním přístupem k volnočasovým aktivitám. To vše čeká na vaše děti v krásné přírodě v okolí Moravského krasu!

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Termín Kapacita Cena Cena/den
03. 02. - 10. 02. 2018(7 dní)
36 volných míst 3190 Kč 456 Přihláška

Podobné tábory

Letní tábor Draco
  • 5000 Kč Pobyt v přírodě
Easy English Camp Náměšť
  • 8990 Kč Jazykové
Paintballový tábor Bezdružice
  • 6290 Kč Paintballový

Program tábora

Program jarních prázdnin se odehraje v pohodlné základně v Přibyslavi, která nám poskytne zázemí pro společenské i zimní hry, nedaleké krásné lesy a hned dvě hřiště pro naši sněhovou zábavu. Spát budeme na matracích, jen vás požádáme, abyste dětem přibalili spacák. Během tematického programu se děti stanou výzkumníky, kteří cestují napříč časem do doby ledové a následně absolvují napínavé dobrodružství, aby se přes různé historické epochy i cestu do budoucnosti navrátili do naší současnosti. Seznámí se tak nejen s různými etapami historie i sci-fi tematikou, ale zahrají si také vědomostní a zimní hry, pro které začátek února bude jistě vhodným obdobím.

Další fotky

Poloha

Rekreační středisko ČTU: Blansko - Obůrka GPS 49.3793 16.6889

Další z kategorie

...
Příměstské tábory Olmík - Olomouc
2499 Kč, Příměstský