• Adresa: Brandlova 6, 70200 Ostrava
  • Osoba: Ivana Mariánková
  • Email: info@eico.cz
  • Telefon: 737505288
  • Web: http://www.eico.cz/?page2idakc198
Fantasy

Pán prstenů: Návrat krále

  • Lokalita: Frýdek-Místek, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-15
  • Místo konání: Chata Svoboda

Nabízíme Vám již XIV. ročník letního tábora v malebné oblasti Beskyd, u obce Ostravice, vhodný pro samostatné děti školního věku (1–9.tř. ZŠ). Po celou dobu pobytu bude běžet táborová hra na motivy knihy a filmu PÁN PRSTENŮ: NÁVRAT KRÁLE.

Zahájení pobytu je v sobotu 4.8. 2018 obědem, ukončení pak v sobotu 11.8. 2018 snídaní.

V případě vážného zájmu vyplňte elektronickou přihlášku na webu www.eico.cz ve všech požadovaných kolonkách. Při správném odeslání Vám kopie obratem přijde na Vámi uvedený mail.

UBYTOVÁNÍ:

Chata Svoboda, 739 14 Ostravice 906, http://www.chatasvoboda.cz/

2 - 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna + WC), velká jídelna, 3 klubovny, herna na stolní tenis, víceúčelové antukové hřiště, ohniště, ruské kuželky, šipky, fotbálek, kulečník.

Akce probíhá v rekreačním středisku vyhrazeném výlučně pro pobyt dětí našeho tábora. U dětí je vždy stálý dozor oddílových vedoucích a instruktorů. Naši vedoucí mají dlouholeté zkušenosti v organizaci dětských aktivit a práci s dětmi, po celou dobu pobytu je přítomen zdravotník.

STRAVA:

5x denně pestrá, vyvážená a chutná strava s možností přídavků, pitný režim po celý den.

CENA:

3.600,- Kč za dítě

Vážíme si Vaší přízně, a proto jsme pro děti, které s námi již byly na táboře v loňském roce, příp. se loni zúčastnily našich víkendových pobytů, připravili slevu ve výši 100 Kč, tj. 3.500,- Kč za dítě s nárokem na slevu. Tento bonus platí také v případě přihlášení více sourozenců na stejný tábor pro každé z dětí. Slevy se nesčítají.

V ceně pobytu je zahrnuto: doprava autobusem na tábor a zpět, příprava a zajištění programové náplně pobytu, strava a ubytování, náklady na dozor vedoucích a zdravotníka, věcné odměny pro výherce soutěží, veškerý materiál pro rukodělné činnosti a hry, projížďky na huculských koních (v případě příznivého počasí), nízké překážky v lanovém centru, výlety, správa táborového webu.

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 08. - 11. 08. 2018(7 dní)
36 volných míst 3600 Kč 514 Přihláška

Podobné tábory

SPORTOVNÍ TÁBOR PRO KLUKY
  • 5090 Kč Sportovní
Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou
Filmový tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Filmový

Program tábora

„Nadchází čas rozhodující bitvy o přežití Středozemě. Čaroděj Gandalf, elf Legolas a trpaslík Gimli spěchají s dědicem trůnu Aragornem na pomoc zemi Gondor, která odolává ohromnému Sauronovu vojsku. Hobiti Frodo a Sam se v doprovodu Gluma snaží dostat hluboko do země Mordor, kde musí v ohních Hory osudu zničit magický Prsten moci. Jedině tak bude síla mocného pána temnot Saurona zlomena. Podaří se jim naplnit poslání Společenstva a zachránit Středozem? A za jakou cenu?…“ Ale nebojte se, určitě si také dosyta užijeme okolní krásné podhorské přírody, čeká nás spousta zábavných her na louce, hřišti, v klubovně, lanovém centru i v lese, spousta báječných aktivit a napínavých soutěží.

Další fotky

Doprava

Doprava je zajištěna po trase Fulnek náměstí – Klimkovice městský úřad – Ostrava Poruba Tesco – Ostravice chata Svoboda a zpět objednaným autobusem. Nástupní místo Fulnek a Klimkovice bude zajištěno vždy pouze v případě, že z něj pojede alespoň 10 dětí (po uzávěrce přihlášek budete včas vyrozuměni, jak to vypadá a odkud se jede). Místa srazu účastníků a přesná doba ranního odjezdu a poledního návratu budou upřesněny mailem všem přihlášeným do 30.6.2018 a budou rovněž zveřejněny na stránkách www.eico.cz.

Video z tábora

Poloha

Chata Svoboda GPS 49.5464 18.4037

Další z kategorie

...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou