• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz
Adrenalinový

Ztraceni v chlébském údolí!

  • Lokalita: Brno-město, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 5-12
  • Místo konání: Skautská základna Chlébské

Milí rodiče,

máte někdy pocit, že kdyby dnešní generace dětí ztroskotala na pustém ostrově, tak jediné, co dokážou, bude zkoušet si mobilem zavolat leteckou záchranku? Dejte nám příležitost, abychom je na takovou situaci zábavnou formou připravili! Oslavíme s nimi Den dětí 1. června a do neděle 3. 6. se na chatové základně v Údolí Chlébského potoka vžijeme do příběhu lesních kmenů, které spolu soupeří, aby dokázaly, kdo se nejlépe vyzná v přírodě. Okolím obchází také moudrý lesní duch, který umí poradit, ale dokáže také natropit neplechu, jak se mu zrovna zachce.

Volně inspirováni soutěží Robinsonův ostrov jsme připravili cyklus týmových venkovních her pro nejmenší i starší děti, které doplní také lekce první pomoci, díky které si hravě i nejmladší účastníci vyzkouší, jak se zachovat v případě úrazu.

Naše oblíbená základna v Chlébském, krásná příroda, pohodový kolektiv a spolupráce v týmu, nabušený hravý program – to vše na začátku června, aby se děti připravily na letní tábory!

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Další informace na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/ztraceni-v-chlebskem-udoli

Termín Kapacita Cena Cena/den
01. 06. - 03. 06. 2018(2 dní)
25 volných míst 1290 Kč 645 Přihláška

Podobné tábory

Jazykové léto
  • 7990 Kč Jazykové
Avengers III. - Infinity War
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou
Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Tematický program je inspirovaný známou soutěží Robinsonův ostrov. Hra bude posilovat spolupráci dětí v týmech, podporovat jejich soutěživost a formou zábavných aktivit je seznámí se zálesáckými dovednostmi, správným chováním v přírodě i se základy kurzu první pomoci. K našemu standardu také patří každodenní hraní volnočasových oblíbených her tak, aby každá minuta dne byla vyplněná plnohodnotnou aktivitou.

Další fotky

Doprava

Sraz: pátek 1. června 2018 v 13.20 na Hlavním vlakovém nádraží v Brně Návrat: neděle 3. června 2018 v 18.07 na Hlavním vlakovém nádraží v Brně

Poloha

Skautská základna Chlébské GPS 49.469 16.37

Další z kategorie

...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Letní tábor Draco
5000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový