• Adresa: Masarykovo náměstí 46, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem
  • Osoba: Martin Zonyga
  • Email: lsm@email.cz
  • Telefon: 604995350
  • Web: lsmstepanov.cz
S celotáborovou hrou

Letní Soustředění Mládeže 2018

  • Lokalita: Žďár nad Sázavou, Kraj vysočina
  • Doporučený věk: 10-20
  • Místo konání:

Letos pořádá Hifiklub Bystřice nad Pernštejnem již 37. ročník LSM (Letní Soustředění Mládeže).

Jedná se o soustředění zaměřené na rozvoj schopností účastníků v oblasti programování, elektroniky, videa a fotografie. Každý účastník si zvolí oblast zájmu a té se věnuje po dobu celého soustředění. Poslouchá odborné přednášky a dělá praktická cvičení ve svém zaměření. Jednotlivé obory jsou vedeny vedoucími a praktikanty, kteří mají k danému tématu hlubší vztah, buď studují tímto směrem zaměřenou školu, a nebo v oboru již pracují.

Výběr oboru není nijak závazný, ani svazující. Účastníci se mohou do tvorby a vzdělávání zapojit ve všech oblastech.

Program LSM není zaměřený pouze na odbornou část. Každý den jsou pro účastníky připraveny aktivity v přírodě (různé hry, výlety za krásami Vysočiny a sporty). Každý účastník si na konci odveze nové znalosti, plody vlastní práce (výrobek, program, či jiný výtvor) a spoustu pěkných vzpomínek.

Soustředění se koná ve Štěpánově nad Svratkou (cca. 6 km od Bystřice nad Pernštejnem) v místní základní škole. Štěpánov je situován v údolí řeky Svratky a je obklopen malebnou přírodou. Snídaně, oběd i večeře jsou zajištěny ve školní jídelně, účastníci spí ve školních třídách.

Soustředění je určeno pro děti a mládež od 10 do 20 let. Doba trvání LSM je 14 dní od neděle 1. července do soboty 14. července 2018.

Cena LSM je 6000,- Kč. V ceně je zahrnut odborný program, stravování, spotřeba energií, připojení k internetu, spotřební materiál v závislosti na jednotlivých sekcích a další drobné výdaje. Dopravu na soustředění a zpět si účastníci zajišťují a hradí sami. Uzávěrka přihlášek je do 31. května 2018 včetně.

Termín Kapacita Cena Cena/den
01. 07. - 14. 07. 2018(13 dní)
9 volných míst 6000 Kč 462 Přihláška

Podobné tábory

Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou
Influencerský tábor
  • 6990 Kč Filmový

Program tábora

Soustředění je zaměřené na rozvoj schopností účastníků v oblasti programování, elektroniky, videa a fotografie. Každý účastník si zvolí oblast zájmu a té se věnuje po dobu celého soustředění. Poslouchá odborné přednášky a dělá praktická cvičení ve svém zaměření. Jednotlivé obory jsou vedeny vedoucími a praktikanty, kteří mají k danému tématu hlubší vztah nebo v oboru již pracují. Program není zaměřený pouze na odbornou část. Každý den jsou pro účastníky připraveny aktivity v přírodě (různé hry, výlety za krásami Vysočiny a sporty). Každý účastník si na konci odveze nové znalosti, plody vlastní práce (výrobek, program, či jiný výtvor) a spoustu pěkných vzpomínek.

Další fotky

Doprava

Dopravu na soustředění a zpět si účastníci zajišťují a hradí sami.

Poloha

GPS 49.5093 16.3382

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Taneční tábor Náměšť
6590 Kč, Bez zaměření
...
Koňský tábor v Náměšti
8990 Kč, Koňský
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický