• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz/udalost/vyprava-do-rise-ninjago
Zážitkový

Výprava do říše Ninjago!

  • Lokalita: Brno-město, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 5-10
  • Místo konání: Chlébské

Milí rodiče,

snad se vás ani nemusíme ptát, jestli vaše děti mají rády lego? A znají také svět Ninjago? Jsme si jistí, že ano! A právě do říše Ninjago je vezmeme od 21. do 23. září na našem výletě do Chlébského, kde si děti užijí nejen napínavé dobrodružství podle oblíbeného lega a série filmů, ale také krásnou přírodu v okolí Údolí Chlébského potoka. Děti si budou vytvářet z lega nejen svůj vlastní příběh, ale také svůj ninja kostým, díky kterému se převtělí do vlastní postavy a zapojí se do sportovní tematiky, která jim hravou formou osvětlí také tajemství dávných ninjů a jejich umění.

Lego, zábavné sportovní hry, propracovaný příběh a ninja dobrodružství, to vše si děti užijí, aby nakonec získaly svého vlastního ninja draka!

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Více informací na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/vyprava-do-rise-ninjago

Termín Kapacita Cena Cena/den
21. 09. - 23. 09. 2018(2 dní)
21 volných míst 1290 Kč 645 Přihláška

Podobné tábory

LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
  • 4900 Kč Pobyt v přírodě a turistika

Program tábora

Tematický program se inspiruje stavebnicí lego Ninjago a také příběhem známých filmů a seriálu. Umožní nám nejen aktivity s legem, ale také vtáhne děti do propracovaného oblíbeného příběhu, ve kterém se budou cvičit v umění ninjů. Navíc tuto tematiku rozšíříme o vhled do východní kultury a seznámení se s tajemným umění ninjů. K našemu standardu také patří každodenní hraní volnočasových oblíbených her tak, aby každá minuta dne byla vyplněná plnohodnotnou aktivitou. Navštívíme také vyhlášené Údolí Chlébského potoka, které je překrásnou přírodní rezervací. Dětem můžete přibalit jakékoliv vybavení, které se ninjovi může hodit, případně vlastní kostým, a baterku. O vaše děti se postará kvalifik

Doprava

Možnost využití dopravy z Brna a zpět za 100 Kč.

Poloha

Chlébské GPS 49.4692 16.3699

Další z kategorie

...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
Sportovní Tábor
4990 Kč, Sportovní
...
Příměstský tábor NERF 2024
3050 Kč, Příměstský
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský