• Adresa: Meziškolská 103/11, 417 12 Proboštov
  • Osoba: Miroslav Klimecký
  • Email: miry@packa.eu
  • Telefon: 777458490
  • Web: http://tabory.packa.eu/-prihlaska
Adrenalinový

Olbram Challenge

  • Lokalita: Znojmo, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 15-20
  • Místo konání: Olbram

OlbramChallenge

Tábor pro teenagery! Adrenalin, záchvaty smíchu, zážitky na celý život po boku stejných starých vrstevníků? Tak to je OlbramChallenge

Zažij víc!

Chceš zažít něco nevšedního, hledáš něco víc? Náš tábor pro mladistvé 15+, kde si troufáme tvrdit, že komukoli dáme nevšední zážitek plný zábavy, nabitého programu, překonání sebe sama, poznání nových kamarádů, kteří Vám vydrží déle než 2 týdny po táboře. Ukážeme Vám, že vše není jen o penězích, dostanete podnět přemýšlet odlišně od zažitého systému, ale změna je jenom na Vás...

Naším hlavním cílem je, aby účastníci poznali lépe sami sebe. Formou zážitkové pedagogiky je celý týden budeme motivovat k nalezení svých schopností, dovedností či reakcí, které doposud v sobě neobjevili. Tábor není jen o „hraní“, budeme překonávat všemožné výzvy, které účastníky posunou mílovými kroky dál od ostatních vrstevníků, kteří tábor neabsolvovali.

Pojeďte s námi a pocítíte jedinečnou atmosféru tábora, která je každý rok v jiném stylu. V roce 2018 se ponoříme do tématu Hvězdné války. Vyzkoušíme si různé noční bojovky, také Olbram Race (na motivy Spartan Race), dále larpovou hru na motivy HungerGames, workshopy, noční přepad a mnohem, mnohem víc... Nezapomeneme na kolektivní sporty, procvičíme si i zručnost. Nalezneme umělecké vlohy každého účastníka, nebude chybět ani přespání v přírodě. Zdolávání náročných úkolů, nutnost spolehnout se jeden na druhého, společné zážitky – to vše vede k budování opravdové komunity a celoživotních přátelství. Každá překážka nás společně posune dál.

Videa a recenze z loňských ročníků řeknou mnohém více než popsaný program.

Termín Kapacita Cena Cena/den
20. 08. - 29. 08. 2019(9 dní)
15 volných míst 3490 Kč 388 Přihláška

Podobné tábory

Letní tábor Draco
  • 5000 Kč Pobyt v přírodě
Tábor KOKOS 2024
  • 6000 Kč Pobyt v přírodě

Program tábora

Čeká nás již sedmý nabušený ročník! Hlavní náplní outdoorového tábora OlbramChallenge je smysluplné trávení času a učení se věcí, které se účastníkům budou hodit do jejich budoucího života. Přesněji takové věci, které se nenaučí ve škole. Soustředit se budeme především na životní hodnoty, celkové smýšlení účastníků, a také na posílení motivace teenagera k tomu, aby byl schopen se vydat správným směrem k jeho vysněné budoucnosti.

Další fotky

Doprava

doprava pouze vlastní

Video z tábora

Poloha

Olbram GPS 48.9334 15.9311

Další z kategorie

...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový