• Adresa: Praha
  • Osoba: Vlaďka Křenková
  • Email: info@veselyprimestak.cz
  • Telefon: +420 774 964 331
  • Web: www.veselyprimestak.cz
Příměstský

Umělecké léto v Prádelně (3)

  • Lokalita: Hlavní město Praha, Praha
  • Doporučený věk: 6-12
  • Místo konání: Komunitní centrum Prádelna

Už aby tu bylo! Prádelna je naše nejoblíbenější teritorium a máme radost, že nám opět po roce otevře své brány. Za nimi se skrývá velkorysý prostor, který – jakmile je zaplněn dětmi, pulzuje smíchem a nečekanou kreativitou. A to stojí za všechnu tu námahu a několikaměsíční přípravy!

Pro děti chystáme multižánrový program, který kombinuje hlavní umělecké směry: HUDBU, TANEC, VÝTVARNÉ UMĚNÍ…

Cílem je, aby si měly šanci vyzkoušet různorodou paletu činností a zjistit, čemu se třeba (ve školním roce) budou chtít zabývat do větší hloubky.

HUDBA dětem otevírá nové obzory a zapojuje další smysly. Na děti čeká klavír, cimbál, kytara, flétny, Orffovy nástroje, spousta písniček, inspirativní melodie a hudební hry. Necháme volnost v utváření nových hudebních uskupení, duet, trií či kapel, tu a tam se objeví nějaká zajímavá muzikálová hvězda nebo třeba pěvecký sbor. Rozvíjíme schopnosti dětí, které už s hudbou zkušenosti mají a zároveň inspirujeme děti, které se s hudbou teprve blíže seznámí.

TANEC je přirozený pohyb, a tak ho i vnímáme. Naše lektorky přednostně volí styl a hudební předlohu dle přání dětí. Na tento ročník jsme si rovněž předsevzali, že bychom tuto část chtěli věnovat základům společenských tanců – takže děti čekají takové „mini taneční“ Smím prosit?

Učíme se i relaxovat, k čemuž je ideální dětská JÓGA. Taky pomůže svaly pěkně protáhnout a připravit na další tralala.

VÝTVARKA není zdaleka jenom o malování, ale o schopnosti dívat se kolem sebe a interpretovat co vidím při využití mnoha způsobů a technik. Je o poznávání různých netradičních materiálů – semínek, písku, sušených plodin, rýže, textilií a o kreativní recyklaci z toho, co v běžném životě považujeme za odpad. Děti navštíví i chráněnou papírovou dílnu Lemniskáta, kde si vyrobí vlastní sešit. Vyrábět se budou i šperky, dekorace a třeba kulisy na závěrečné představení.

Program doplní tematické výlety a samozřejmě i častý pobyt venku. Máme výhodu, že Prádelnu obklopuje velká zahrada a za rohem máme park Sacre Coeur.

Závěr týdne patří představení pro rodiče, což může být živá show nebo audiovizuální vernisáž podle toho, co si děti vyberou a připraví.

Termín Kapacita Cena Cena/den
29. 07. - 02. 08. 2019(4 dní)
25 volných míst 4900 Kč 1225 Přihláška

Podobné tábory

Tábor u koní
  • 2800 Kč Koňský
Pobytový tábor Čimelice 2024
  • 4190 Kč Bez zaměření
Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Pro děti chystáme multižánrový program, který kombinuje hlavní umělecké směry: HUDBU, TANEC, VÝTVARNÉ UMĚNÍ… Cílem je, aby si měly šanci vyzkoušet různorodou paletu činností a zjistit, čemu se třeba (ve školním roce) budou chtít zabývat do větší hloubky.

Další fotky

Poloha

Komunitní centrum Prádelna GPS 50.0677 14.4186

Další z kategorie

...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský
...
Příměstský tábor NERF 2024
3050 Kč, Příměstský
...
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
2950 Kč, Bez zaměření
...
ZOO Ostrava
4190 Kč, Příměstský
...
Letní příměstské tábory 2024
760 Kč, Příměstský