• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz/udalost/pridej-se-k-spider-manovi
S celotáborovou hrou

Přidej se k Spider-Manovi!

  • Lokalita: Brno-město, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 10-12
  • Místo konání: Rekreační centrum Palánek

Milí rodiče,

máte doma malého Spider-Mana nebo Spider-Woman? Přišel jejich čas, aby ukázali své superschopnosti! Od 10. do 12. května se všichni Spider-Mani ze všech koutů vesmíru a paralelních světů sejdou, aby se během akčních her utkali s ostatními superhrdiny, které posedla záhadná temná síla. Dokážou zvítězit proti Batmanovi, Thorovi, Iron-Manovi a mnoha dalším?

To se dozvíme, když se potkáme v rekreačním centru, které je součásti zámku ve Ždánicích v dojezdové vzdálenosti od Brna. Zde děti najdou nejen fantazijní svět, ve kterém si díky příběhovým hrám a profesionálním kostýmům užijí vše, co je baví na Spider-Manovi, ale také pohodlné ubytování v pokojích s postelemi, kde nám rozlehlý zámecký park, posezení s táborákem a okolní krásná příroda poskytnou prostředí pro všechny oblíbené hry.

Máte někdy pocit, že vám dítě doma v kostýmu Spider-Mana začne lézt po stropě? Pošlete ho s námi a my mu k tomu dáme prostor! A domů kromě spousty zážitků přiveze i vlastnoručně vyrobenou spidermanovskou masku!

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Více informací na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/ztraceni-v-jurskem-svete

Termín Kapacita Cena Cena/den
10. 05. - 12. 05. 2019(2 dní)
20 volných míst 1490 Kč 745 Přihláška

Podobné tábory

Filmový tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Filmový
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
  • 5190 Kč Hudební

Program tábora

Tematický program zavede děti do jejich vlastního Jurského světa, kde se dozví vše, co náhodou ještě nevědí, o dinosaurech a během akčních a dobrodružných her budou společně čestně soupeřit v soutěžích, během kterých budou také sbírat dinosauří kartičky a snažit se Jurský svět zachránit. Program kombinuje dinosauří svět se známou televizní hrou Survivor, díky čemuž děti poznají celou řadu různorodých sportovních i akčních aktivit, doplněných o vycházky do krásné přírody Národního parku Podyjí a návštěvy koupaliště s tobogánem.

Doprava

Možnost autobusové dopravy z Brna

Poloha

Rekreační centrum Palánek GPS 49.0644 17.0239

Další z kategorie

...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou