• Adresa: Bučovická 16, Brno 627 00
  • Osoba: Pavla Podloučková
  • Email: barevneprazdniny@centrum.cz
  • Telefon: 776350190
  • Web: www.barevneprazdniny.cz
Zážitkový

Podzimní tábor 2019

  • Lokalita: Brno-venkov, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-16
  • Místo konání: Prudká

MÍSTO

Podzimní tábor pořádáme již tradičně v Rekreačním středisku Prudká, v malebné zalesněné krajině poblíž obce Doubravník, na rozhraní krajů Jihomoravského a Vysočina.

UBYTOVÁNÍ

Zajistili jsme pro Vás ubytování v Rekreačním středisku Prudká, ve zděných chatách nazvaných domky atrium. Každý domek má čtyři pokoje se dvěma až třemi lůžky. V každém domku je vlastní sociální zařízení (WC a sprchy), ústřední topení, lednice, společenská místnost a venkovní terasa. V areálu rekreačního střediska se dále nachází několik hřišť pro různé sportovní aktivity, venkovní stolní tenis, houpačky, prolézačky a ohniště. Celé rekreační středisko má rozlohu asi 4 hektary, je umístěno v překrásném údolí obklopeném lesy. Je vystavěno na mírném jižním svahu, kde se nacházejí veškeré ubytovací prostory. Jeho spodní část tvoří přírodní hranice, kterou protéká řeka Svratka.

STRAVOVÁNÍ

Děti mají zajištěnu plnou penzi včetně dopoledních a odpoledních svačin. Celý den budou mít k dispozici teplé i studené nápoje.

DOPRAVA

Pojedeme vlakem z hlavního nádraží v Brně. Děti budou mít s sebou jen příruční zavazadlo, ostatní tašky dovezeme na místo pobytu autem. Sraz účastníků tábora je v sobotu v 8.15 v hale hlavního nádraží, návrat ve středu cca v 11.20 tamtéž.

Termín Kapacita Cena Cena/den
26. 10. - 30. 10. 2019(4 dní)
20 volných míst 2870 Kč 718 Přihláška

Podobné tábory

LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický
Easy English Camp Náměšť
  • 8990 Kč Jazykové
Percy Jackson a Olympané I.
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Pro děti bude jako vždy zajištěn celodenní program – dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Aktivity budou probíhat podle počasí venku na hřišti, v lese, nebo uvnitř ve společenské místnosti. Program bude opět zajímavý a pestrý, své místo v něm budou mít hry sportovní, výtvarné, vědomostní či dramatické. V plánu je samozřejmě také výlet a hlavně spousta zábavy a legrace! Pro letošní rok připravujeme celotáborovou hru Expedice Rumburak!

Další fotky

Doprava

Pojedeme vlakem z hlavního nádraží v Brně. Děti budou mít s sebou jen příruční zavazadlo, ostatní tašky dovezeme na místo pobytu autem. Sraz účastníků tábora je v sobotu v 8.15 v hale hlavního nádraží, návrat ve středu cca v 11.20 tamtéž.

Poloha

Prudká GPS 49.4195 16.3522

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
2950 Kč, Bez zaměření
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový