• Adresa: Na Kopci 244, Chrudim IV, 537 05
  • Osoba: Bc. Petr Blažek
  • Email: blazek.petr@mujmail.cz
  • Telefon: 776841182
  • Web: www.bzuk.net
S celotáborovou hrou

Hvězdná brána: záchrana světa

  • Lokalita: Svitavy, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-16
  • Místo konání: DT Vesmír Budislav

Psal se rok 2016, když byla nedaleko vojenské základny v Budislavi nalezena Hvězdná brána – zařízení, pomocí něhož je možné přesouvat se během okamžiku na jiné planety, objevovat nové světy. Týmy statečných vojáků a vojaček tehdy podnikly nespočet výprav s cílem navázat nová přátelství, získat nové technologie a vše další pro rozvoj našeho světa.

Aktivací Hvězdné brány jsme však na sebe upoutali pozornost zlého boha Anubise, který se nás rozhodl zotročit. Společnými silami se nám ho podařilo zničit a z bezpečnostních důvodů byl projekt Hvězdné brány ukončen. Brána měla zůstat navždy uzamčena v trezoru a již nikdy neměla být použita. Situace se však změnila. Magický rok 2020 přináší novou výzvu.

Mezigalaktické satelity zaznamenaly blížící se vesmírné lodě neznámého původu, dle veškerých výpočtů míří přímo k naší planetě. Dle jejich rychlosti a počtu nelze předpokládat, že by měly přátelské úmysly. Vojenské velitelství se rozhodlo znovuaktivovat Hvězdnou bránu a vytvořit speciální jednotky, jejichž cílem bude udělat vše pro odvrácení hrozby a záchranu Země. I ty jsi byl vybrán/a, i v tvých rukou je další osud lidstva. Bezpečné místo mimo naši planetu je připraveno – stanoviště Alfa čeká na náš příchod. Nepropásni evakuaci do bezpečí, evakuaci, která však není zbabělým útěkem, ale prvním odvážným krokem na dlouhé cestě k záchraně světa.

Nový příběh, nová setkání, nová dobrodružství, nové objevy, nová přátelství,… Podaří se nám společně odvrátit nebezpečí, porazit nového nepřítele, zachránit lidstvo, vrátit se zpět na Zemi? Nepropásněte možnost strávit začátek letních prázdnin ve stínu jedinečné Hvězdné brány, v krásné přírodě, s partou Bzučáků a dobrodružným příběhem překonávajícím vše, co jste zatím zažili.

Termín Kapacita Cena Cena/den
03. 07. - 18. 07. 2020(15 dní)
20 volných míst 4800 Kč 320 Nemá online přihlášku

Podobné tábory

Letní Ambroziáda u moře 2024
  • 10990 Kč Tábor u moře
Avengers III. - Infinity War
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

- dobrodružná celotáborová hra inspirovaná populárním seriálem Hvězdná brána - hry a soutěže v areálu i krásných okolních lesích - doprovodné akce a diskotéky - koupání, lesy, zábava, dobrodružství... - 16 dní plných zábavy, dobrodružství a zážitků

Další fotky

Poloha

DT Vesmír Budislav GPS 49.7944 16.1593

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Taneční tábor Náměšť
6590 Kč, Bez zaměření
...
Koňský tábor v Náměšti
8990 Kč, Koňský
...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou