• Adresa: Vltavská 316, 252 07 Štěchovice, Praha - západ
  • Osoba: Jakub Čanda
  • Email: info@profilis.cz
  • Telefon: 731 417 229
  • Web: http://profilis.cz/LT-2021/
S celotáborovou hrou

LT 2021 Pirátské Legendy

  • Lokalita: Příbram, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-15
  • Místo konání: RS Hutě Resort

Tábor pořádá spolek PROFILIS a proběhne v rekreačním středisku Hutě Resort nedaleko Rožmitálu pod Třemšínem (okres Příbram) v krásné krajině brdských lesů. Ubytování probíhá v prostorných zrekonstruovaných čtyř lůžkových chatkách s malou terasou či pokojích ve zděné budově. Dále je v objektu jídelna, bar s obchůdkem pro děti, ohniště pro táborák, klubovna, zastřešená terasa s posezením, velký bazén (25x10m), umývárky s teplou vodou po celý den a WC, hřiště a sportoviště. Více o RS Hutě Resort na www.huteresort.cz

Stravování je zajištěno 5x denně - snídaně, svačina, oběd ( dvouchodový - polévka, hlavní chod ), svačina, večeře. Celodenně je zajištěn pitný režim. Tábor nehradí úrazové pojištění.

CELOTÁBOROVÁ HRA

Děti se stanou součástí legendy, která vypluje z časů minulosti. V našem příběhu se přesunou do dob, kdy moře a oceány křižovaly mocné lodě a udatní námořníci, ale také do dob, kdy se objevilo pravé a nehasnoucí zlo, které ničilo vše na mořích. Před zlem, jménem Davy Jones, zlým a nadpřirozeným pirátem a kapitánem lodi Bludný Holanďan, si nikdo nebyl jistý životem. Ničil lodě obchodníků, rybářů, mořeplavců i ostatních pirátů. Rozséval smrt, utrpení a nikdo se mu neodvážil postavit. Navíc s ním uzavřela dohodu mocná Východoindická obchodní společnost se svými vojsky. Nyní ale nastal čas bojovat. Nastal čas dobrodružství, odvahy, síly, cti a přátelství - nastal čas pirátů. Proto se scházejí čtyři pirátské klany, aby zvolili svého vůdce v Karibiku, který je bude zastupovat na shromáždění pirátských vůdců z celého světa, kterému se říká Bratrský sněm, kde se bude jednat o tom, jak hrozbu pro piráty a námořníky zastavit.

Termín Kapacita Cena Cena/den
15. 08. - 29. 08. 2021(14 dní)
18 volných míst 6000 Kč 429 Přihláška

Podobné tábory

Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Tábory jsou koncipovány tak, aby děti měly co nejvíce zábavy, tzn. že máme vždy jednu hru na dopoledne, okolo 2 hodin, jednu hru na odpoledne, která trvá asi 3 hodiny a ještě bývá večerní program. Do toho jsou nástupy, scénky, polední klid, oddílové nástupy a programy a samozřejmě i osobní volno účastníků (děti). Hry jsou různé, a to jak venkovní ( sportovní, bojové, poznávací, běhací, vědomostní ), tak občas i ve vnitřních prostorách ( zejména vědomostní hry nebo v případě nepříznivého počasí ).

Další fotky

Doprava

Vlastním dopravním prostředkem

Poloha

RS Hutě Resort GPS 49.5933 13.7911

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
5190 Kč, Hudební
...
Cesta kolem světa za 14 dní
6000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový