• Adresa: V Lukách 1503, Český Brod, 282 01
  • Osoba: Mgr. Jakub Vlach
  • Email: info@thetriptofancy.cz
  • Telefon: 728956045
  • Web: http://vodackytaborcr.cz/
Zážitkový

River Adventure pro teenagery (Hron + Dunajec)

  • Lokalita: Slovensko, zahraničí kraj
  • Doporučený věk: 12-18
  • Místo konání:

Hledáš program na léto?

Už nejsi malé děcko a chceš zažít něco jiného než klasický tábor v chatkách s ohranou celotáborovou hrou na téma Pokémoni? Nespokojíš se s pouhou „dovolenou“ s rodiči, ale rád bys něco nevšedního zažil a něco se naučil?

Co třeba vyjet s partou podobně naladěných lidí do divočiny na řeku! Ano, na řeku, kde se budeš muset postarat sám o sebe, postavit si stan, naštípat dřevo, uvařit si jídlo, poradit si s nepřízní počasí… Zkrátka dostaneš prostor ukázat, co v tobě je. Nebude to letní tábor, her tu moc nezažiješ, ani se o tebe nebudou starat vedoucí, odpovědnost za všechno bude totiž na nás všech. Jestli nechceš další klasickou dovolenou, ale raději vyrazíš do přírody, kde ovládání lodi, noví přátelé a plno zálesáckých dovedností bude to nejmenší, co si odvezeš, čti dál.

Co ti to dá?

Samostatnost. Naučíš se spolehnout především sám na sebe. Nemáš umytý ešus? Smůla, nikdo to za tebe neudělá.

Odpovědnost. Za svá rozhodnutí se naučíš nést odpovědnost.

Budeš sám sebou. Skupina ti nabízí bezpečné prostředí, nikdo tě nebude znát, není třeba „na něco si hrát“, naučíš se mít se rád takový, jaký jsi. Získáš zdravé sebevědomí.

Zpomalení z běžného dne. Nebudeme nikam pospíchat, hnát se za výsledkem, u nás se nesoutěží, veškeré aktivity jsou zaměřené na kooperaci a příjemnou atmosféru.

Přátelství. Budeme ten pravý tým (kapacita pouze 24 účastníků), odpovědní jeden za druhého, a přesto každý sám za sebe.

Dovednosti spojené s pobytem v přírodě. Naučíme tě zajistit si jídlo, postavit si stan, orientovat se na mapě, rozdělat oheň, poradit si v nepříznivém počasí.

Vodácké dovednosti. Základní záběry a kormidlování raftu, kánoe nebo kajaku pod dohledem zkušených instruktorů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
14. 07. - 22. 07. 2024(8 dní)
12 volných míst 6990 Kč 874 Přihláška

Podobné tábory

Herecký tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Divadelní
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
  • 2950 Kč Bez zaměření

Program tábora

O čem River Adventure je? Během 8 dnů potkáme jen pár lidí, Hron ani Dunajec nepatří mezi turisticky vyhledávané řeky; přeplněným kempům se vyhneme, bude to jen o nás, zažijeme ticho, na které jsme ve městě již zapomněli. Uslyšíme jen zurčení řeky, praskání ohně, zpěv ptáků… Čekají nás týmové aktivity ve dne i v noci – ne vymyšlené hry, ale ty pravé životní (dohodnout se na nákupu potravin, výběru tábořiště, délky trasy). Nebudeme 8 dní jenom pádlovat, čekají nás i výlety do okolí a plno dalšího. Bude to o práci, dobrodružství, napětí, strachu, radosti, a především překonávání překážek. Jsme tým, naší zásadou je dobrovolnost (do ničeho nenutíme), nesoupeření mezi sebou, nefalšovanost – jsme sami sebou, jsme tým. Kromě toho, že splujeme řeku Hron (Nemecká - Zvolen), splujeme i trochu divočejší (i čistější) řeku Dunajec, která protéká slovensko-polskou hranicí a národním parkem Pieniny (Sromowce Wyzne - Stary Sacz). Celou výpravu podnikneme "na těžko", tzn. bez doprovodného vozidla, budeme odkázáni jenom sami na sebe a úzkou skupinu maximálně 14 lidí.

Další fotky

Doprava

Doprava na místo: bude organizována vlakem z Prahy hl. nádraží. Více informací o společné dopravě bude uvedeno v souhrnném manuálu, který zasíláme v průběhu června.

Poloha

GPS 50.124 12.5285

Další z kategorie

...
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
2950 Kč, Bez zaměření
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský
...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
Příměstský tábor NERF 2024
3050 Kč, Příměstský