• Adresa: Na Kopci 244, Chrudim IV, 537 05
  • Osoba: Bc. Petr Blažek
  • Email: blazek.petr@mujmail.cz
  • Telefon: 776841182
  • Web: www.bzuk.net
S celotáborovou hrou

Říše strašidel

  • Lokalita: Svitavy, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-16
  • Místo konání: DT Vesmír Budislav

Říši pohádek jistě všichni znáte, je přeplněna spanilými princeznami, statečnými princi, kouzelnými dědečky a mnohými dalšími obyvateli. Všichni jsou šťastní a spokojení, pečení holuby lítají všem přímo do úst, potoky jsou plné vína a nikdo si nemůže na nic stěžovat.

Existuje však ještě jedna říše – Říše strašidel. Říše, ve které její vládce důvod k radosti nemá. Jeho království se pomalu rozpadá, strašidelné bytosti mizí, nejsou k nalezení. Proč tomu tak je? Děti jsou ochotné věřit v pohádky, na strašidelné bytosti však zapomínají. Z důvodu masivního rozvoje televizí a těch internetů získaly pocit, že strašidýlka neexistují – že se jedná pouze o mlhu, houkající sovu, odraz měsíce či ztrouchnivělé dřevo. Strašidla, na které se přestává věřit, přichází o smysl svého života, stahují se do ústraní, chřadnou, mizí… Vládce Říše strašidel se však s tímto smutným osudem nechce smířit. Chce své království zachránit, obnovit slávu a lesk bytostí, které tu s námi jsou od nepaměti, vrátit strašidlům jejich schopnosti, smysl života a znovu vybudovat mocnou Říši strašidel plnou spokojených obyvatel. Sám to však nezvládne.

Strašidelnou říši a její obyvatele mohou zachránit jen ti, kteří věří, ostatním zůstává cesta do ní utajena. Proto povoláváme právě vás – jedny z posledních věřících dětí. Vydejte se s námi na dobrodružnou objevitelskou cestu. Poznejte, že i strašidla jsou vlastně hodné bytosti a pomozte Vládci znovu obnovit říši plnou spokojených šťastných strašidel. Zasloužená odměna v podobě nových přátelství i hmotných statků se již chystá. A věřte nám, nikdy nevíte, kdy se vám přátelství se strašidly bude hodit.

Originální dobrodružná celotáborová hra z naší vlastní dílny, napětí, legrace, nečekané zvraty, příjemné putování do říše českých pohádkových strašidel. Příběh a zpracování je vhodné i pro ty nejmenší děti, strach rozhodně mít nemusíte.

Počet míst omezen, neváhejte dlouho. Těšíme se na vás.

Těšíme se na vás.

Termín Kapacita Cena Cena/den
03. 07. - 17. 07. 2021(14 dní)
55 volných míst 5000 Kč 357 Nemá online přihlášku

Podobné tábory

Pobytový tábor Čimelice 2024
  • 4190 Kč Bez zaměření

Program tábora

- dobrodružná celotáborová hra inspirovaná nejen českými strašidly - hry a soutěže v areálu i krásných okolních lesích - doprovodné akce a diskotéky - koupání, lesy, zábava, dobrodružství... - 16 dní plných zábavy, dobrodružství a zážitků

Další fotky

Poloha

DT Vesmír Budislav GPS 49.7944 16.1595

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
5190 Kč, Hudební
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření