• Adresa: Riegrova 824/80, 674 01, Třebíč
  • Osoba: Peter Burian
  • Email: info@skolahrdinu.cz
  • Telefon: 608444790
  • Web: www.skolahrdinu.cz
Pro nejmenší děti

Kouzelná země Yuurien 2021

  • Lokalita: Havlíčkův Brod, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 5-10
  • Místo konání: Chata Doubravka

Vítej, velký člověče! Vítej v zemi Leirin, kde všechny živé bytosti jsou jedním a žijí z energie velikého Stromu. Právě toho Stromu, který již po staletí ochraňujeme. Jsme skřítkové Pikkuvaki. Přistup blíže, dobře se dívej a zůstaň tiše. Budu Ti o nás vyprávět.

Malý národ Pikkuvaki žije v Leirinu od pradávných dob. Nejvíce nás žije na ostrůvku zvaném Yuurien, ale naše malé osady najdeš prakticky všude.

Jsme národem společenským. Rádi pořádáme slavnosti, hrajeme hry, občas i jen tak lenošíme a scházíme se, abychom si povykládali, co se kde ve světě událo.

Ale jak už to bývá, kde je zábava, musí být i povinnosti. Pečujeme o rovnováhu ve světě a hlavně o náš Strom.

Mezi námi jsou Pikkuvaki, kteří znají všechna zvířátka Leirinu, dokáží je vystopovat a postarat se o jejich bezpečí - ty nazýváme Zaříkávači zvířat.

V nejrůznějších bylinkách, způsobu jejich pěstování a v tom, jak je nejlépe zužitkovat, jsou zběhlí Rostlinkomilové. Ti často spolupracují s Bebínkohojiči, kteří zas umí ošetřit kdejakou bolístku a starají se o ty, co se o sebe postarat nemohou. Nejdou daleko pro vlídné slovo a konejšivé pohlazení.

A pokud Pikkuvaki překvapí nějaká nečekaná událost, objeví se záhada, nebo nedej Strome nějaké nebezpečí - jsou tu Bystrozrací hledači, kteří vždycky přijdou všemu na kloub.

Termín Kapacita Cena Cena/den
10. 07. - 17. 07. 2021(7 dní)
8 volných míst 5490 Kč 784 Přihláška

Podobné tábory

Jazykové léto
  • 7990 Kč Jazykové

Program tábora

Život Pikkuvaki plyne poklidným tempem. Nebo tomu alespoň tak donedávna bylo. Od té doby, co skřítkové objevili tajemnou truhlici s ještě tajemnější obsahem, nikdo nemluví o ničem jiném. V truhlici se nacházel podivný předmět, jehož účel je nám naprostou záhadou. Pikkuvaki ale tuší, že řešení téhle záhady máme na dosah ruky. Letos se můžeš těšit na: setkání s přátelským Mutavcem úprk před smrdutými Hajasuurami hledání vzácného Vaalkoinena noční výpravu za tajemnými Vaalsienami bujarý svátek Saarelu A na mnohá další setkání čekaná i nečekaná, výrobu rozličných drobnůstek, bez kterých se žádný správný Pikkuvaki neobejde, a ranec her a zábavy s ostatními skřítky.

Další fotky

Video z tábora

Poloha

Chata Doubravka GPS 49.7219 15.7071

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
Můj první tábor 2024
5890 Kč, Bez zaměření
...
Festival přátel 2024
6900 Kč, Zážitkový
...
Minecraft tábor: Záhada Herobrina
6990 Kč, S celotáborovou hrou