• Adresa: Stašov 102 Polička 57201
  • Osoba: Iva Jandová
  • Email: ekoranch102@seznam.cz
  • Web: www.ranch102.cz

Ranch 102

Náš Ranch se nachází v CHKO Údolí Křetínky. V okolí je Osada Balda s léčivým pramenem, hrad Svojanov, historické centrum města Polička a několik velmi zajímavých zřícenin (Zubštejn, Štarkov).

Nabízíme vyjížďky (pro nejezdce krokem) po okolních rančích. Dále pořádáme dobrodružné výpravy za poznáním skrytých tajemství Křetínského údolí.

Vaše děti se u nás mohou přesvědčit o tom, že kůň může být opravdu kamarád a také se naučí, jak ke koni přistupovat, ošetřovat jej a jak s ním navázat vztah.

Děti si mohou vyzkoušet, jak se dojí kozy anebo co obnáší péče o mláďátka našich zvířátek.

Celoročně nabízíme týdenní i víkendové pobyty pro rodiče s dětmi, pro děti nebo jen pro samotné dospělé. Zabýváme se chovem koní,ovce vřesové, koz, vietnamských prasat, vodní a hrabavé drůbeže. Na našem ranči budujeme rozsáhlou selskou zahradu. Dále pořádáme semináře na téma: ekologické hospodaření, permakultura, voda v krajině a jiné. Bližší info o selské zahradě najdete na www.selskym-rozumem.cz

Tábory

Podobné organizace

...
Volnočasovky SPORT, z.s.
Volnočasovky SPORT aneb spolek pro organizaci, rekreaci a táboření se soustředí na programy pro děti jako jsou tábory, školy a školky v přírodě, adaptační kurzy pro základní školy, kroužky a jiné.
...
Ranč Na Špici - Ing. Gabriela Filipová
Vyjížďky a výcvik na koni, tábory, víkendové pobyty na koni, jezdecké kroužky, chov koní, koz .
...
Přátelé přírody - Upírci, o.s.
Věnujeme se celoroční činnosti s dětmi, turisticko přírodovědné oddíly, pořádáme víkendové výlety, jarní, podzimní a letní tábory a klub deskových her.