• Adresa: Radniční 574/52, Ostrava
  • Osoba: Mgr. Ivanská Zdeňka
  • Email: kajlovec@email.cz
  • Telefon: 777896044
  • Web: http://www.ldtkajlovec.cz/

Michálkovický volejbal, z.s.

Tábory pořádané naším sdružením jsou určeny primárně pro děti ve věku 5 - 14,99 let. Mladší děti se mohou zúčastnit po souhlasu hlavní vedoucí za předpokladu, že zvládnou základní úkony při oblékání, stravování a hygieně. Zájemci ve věku 15 - 17,99 let se mohou zúčastnit jako instruktoři za zvýhodněnou cenu.

Tábory

Letní dětský tábor Kajlovec

Děti jsou ubytovány v nedávno kompletně zrekonstruovaném areálu Ústřední hasičské školy na Moravici v dřevěných chatkách vždy odděleně podle pohlaví s přihlédnutím k jejich věku.

5950 Kč

Podobné organizace

...
ALCEDO - středisko volného času Vsetín
ALCEDO svou činností přináší užitek dětem, mládeži a rodičům a naplňuje potřeby a trendy města Vsetín, kraje Zlín, MŠMT ČR a MŽP ČR.
...
T.K. CASSIOPEIA České Budějovice
Jsme českobudějovický tábornický oddíl patřící do ČTU - České tábornické unie - který se zaměřuje na táboření, turistiku a všechny ty krásné zážitky spojené s životem v přírodě.
...
Jízdárna 3V Třebušín
Tábory pro děti - Příměstské tábory - Víkendové pobyty pro děti i rodiny - Vyjížďky na koních i ponících - Jezdecká škola i školička - jezdecké kurzy pro dospělé - Školní výlety - Sportovní příprava na ZZVJ - Výlety a víkendové putování - Podnikové akce ( catering )- Sportovní odpoledne (teambulding) - Ustájení koní - Ubytování .