• Adresa: Řehořova 936/35
  • Osoba: Klára Petráňová
  • Email: petranova.kla@gmail.com
  • Web: https://www.lt-lednacek.cz

Pionýr,z.s.-241. pionýrská skupina ledňáček

Letní tábor Ledňáček již pořádáme přes více než 20 let. Je určený pro děti od 7 do 15 let, které jsou rozděleny do čtyř věkově smíšených oddílů, které mají na starosti 2 nebo 3 vedoucí. Během tábora se oddíly snaží nasbírat co nejvíce bodů v rámci celotáborové hry, která je vždycky na nějaké téma. Stanový tábor se staví každý rok na stejném místě a to na louce u Staré Huti u Dobříše.

Proč má vaše dítě jet právě s námi? Jsme malý tábor o kapacitě maximálně 56 dětí. Při tomto počtu připadají na každý oddíl (vždy jsou tvořeny 4 oddíly) hned 3 vedoucí. Je tedy zajištěno, že se Vašemu dítěti bude stále někdo věnovat. Všichni naši vedoucí a praktikanti jsou řádně vyškoleni a mají splněné zkoušky Vedoucí dětského kolektivu. Tyto zkoušky pořádá organizace Pionýr. Máme dlouholetou tradici. Tábor začínal převážně jako rodinná záležitost, kdy se v podstatě všechny děti navzájem znaly. Teď se každý rok děti vracejí na tábor stejně tak jako tomu bylo na začátku. Další výhodou zejména pro Pražáky je lokalizace tábora poblíž Staré Huti u Dobříše (viz mapa na konci stránky). Budete tedy vědět, že v případě potřeby máte Vaše dítě stále na dosah. Každý druhý rok pořádáme návštěvní den, kdy se mohou rodiče přijet podívat na své ratolesti a prohlédnout si tábor. Aktivně používáme facebookové stránky, kde se během tábora denně objevují fotky, takže své dítě můžete sledovat skoro online a dále pak i během roku informujeme novinkách. Také se můžete kouknout na naše videa na youtube.com a již zmíněnou galerii fotek. Čím se náš tábor liší od ostatních? Provozujeme věkově smíšené oddíly. Ve většině táborů jsou děti rozděleny do oddílů dle věku. U nás se snažíme vytvořit oddíly tak, aby se malé a nezkušené děti od těch větších co nejvíce naučily. Příležitostí při hrách a jiných společných aktivitách je k tomu dost. V rámci oddílu i mimo něj si tak vzájemně pomáhají, což jde k užitku nejen těm malým, ale i těm větším. Náš tábor rok co rok roste téměř z ničeho na zelené louce. Nemáme tedy žádné zděné stálé zázemí - veškeré vybavení je vždy znovu postaveno včetně jídelny, sprch a WC. Děti jsou tak více zapojeny do chodu celého tábora. Tu je třeba přistavět si do stanu poličku, tu se jde do lesa na dříví (obstarání suchých stromů je vděčná zábava především pro starší ročníky) nebo je třeba udělat jiné táborové práce. Vše se samozřejmě děje dobrovolně a za dohledu dospělého proškoleného vedoucího. Děti si tak nejen užijí spousty her a jiných radovánek, ale zároveň mohou získat i další cenné zkušenosti.

Tábory

Letní tábor Ferdinandov (Ferďák)

Jako každý rok, jsme si pro Vás i letos připravili letní tábory.

6900 Kč
Jarní prázdniny na Ferďáku pro Prahu 1-10

Jarní prázdniny na Ferďáku.

3000 Kč

Podobné organizace

...
Jízdárna 3V Třebušín
Tábory pro děti - Příměstské tábory - Víkendové pobyty pro děti i rodiny - Vyjížďky na koních i ponících - Jezdecká škola i školička - jezdecké kurzy pro dospělé - Školní výlety - Sportovní příprava na ZZVJ - Výlety a víkendové putování - Podnikové akce ( catering )- Sportovní odpoledne (teambulding) - Ustájení koní - Ubytování .
...
Tábory Čmelák
Tábory „ČMELÁK“ mají za sebou úspěšných už 13 let a právě startuje čtrnáctá sezóna.
...
Děti a Divadlo
Pořádáme herecké a scénograficko-výtvarné kurzy pro děti od 3 do 18 let.