• Adresa: Štefánikova 235/11
  • Osoba: Mgr. Marie Mertová
  • Email: info@itgastro.cz
  • Telefon: +420 257 323
  • Web: www.dddmpraha5.cz

DDM Praha 5

Dům dětí a mládeže Praha 5 (dále jen DDM), sídlící ve Štefánikově ulici nedaleko metra stanice Anděl, nabízí barvitou škálu zájmových kroužků, akcí, táborů a dalších možností volnočasového vyžití pro děti, mládež i dospělé.

Snažíme se držet krok s dobou – nabízíme kroužky počítačové grafiky, moderního tance, stepu, robotiky, 3D tisku i nově oblíbeného bojového umění Capoeiry. Záleží nám ale také na tradici a těší nás zájem o dlouhodobě trvající kroužky jako je keramika, výuka hry na kytaru, základy atletiky či kroužek Hejblátka pro rodiče s dětmi již od 1,5 roku. Rozsáhlým geografickým rozmístěním se snažíme nabídnout co největší dostupnost všem, kteří by se k nám rádi podívali. Najdete nás tedy nejen na Praze 5, ale také na Praze 13 a Praze 16.

Naše činnost ovšem sahá dál než jen na organizaci kroužků v rámci školního roku. Ani v zimě a na jaře nezahálíme a organizujeme příměstské i výjezdní tábory, které propojují lyžování i snowboarding se zábavným programem plným her. Můžete těšit na pestrou letní táborovou činnost. Přihlášky i podrobné informace můžete nalézt na našich webových stránkách www.ddmpraha5.cz nebo také na našich facebookových stránkách Dům dětí a mládeže Praha 5.

Celoročně usilujeme o rozvoj našich sportovišť, lektorů i nabízených činností. Například od školního roku 2018/2019 naše gymnastky mohou zdokonalovat své přemety na novém akrobatickém koberci a gymnastické slzičce. Pořádáme velké množství vědomostních a sportovních soutěží. Pravidelně proškolujeme naše lektory i interní zaměstnance, zaměřujeme se na spolupráci s externími pedagogy jiných zařízení a aktivně využíváme program Evropské unie - Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání v rámci Šablon II.

Dům dětí a mládeže Praha 5 realizuje v období od 1. 9. 2018 do 31. 8. 2020 projekt s názvem Šablony II pro Dům dětí a mládeže Praha 5, který je financován z Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Cílem projektu je rozvoj v oblastech, které jsou prioritní pro rozvoj a budoucí směřování DDM. V rámci projektu jsou realizovány aktivity zajišťující personální podporu DDM, rozvoj účastníků zájmového vzdělávání a další vzdělávání pedagogických pracovníků.

Úzce spolupracujeme i se základními školami, se kterými se účastníme řady kulturně vzdělávacích programů. Oblíbeným je například program Vědohraní, Mise Vyšehrad nebo poměrně nový projekt Sportuj po škole za školou, nabízející sportovní aktivity pod vedením zkušených lektorů pro děti ve školních družinách. Nabízíme také celou řadu akcí pro širokou veřejnost – Vítání jara, Den dětí, Dýňování, a tradičně pořádáme Mikulášský parní vlak či vánoční dílny a kurzy.

V DDM Praha 5 rádi přivítáme každého, kdo má chuť vyzkoušet si něco nového, zapomenout na každodenní starosti a užít si spoustu zábavy s novými přáteli. Pokud vás zaujala některá z nabízených aktivit nebo byste se rádi dozvěděli o naší další činnosti, podívejte se další odkazy na našich webových stránkách nebo nás navštivte přímo ve Štefánikově 11.

Tábory

LT MASH 4077 Český Dub

Máš v sobě pořádný kus odvahy.

4900 Kč
Každý den má své kouzlo

V Penzionu je jenom náš tábor a personál.

4800 Kč
Letní vodácký tábor LIPNO 2021

Přidej se k nám do party a zažij 2 týdny v přírodě.

5500 Kč
Amity camp 2021

Celotáborová hra s bodováním.

4900 Kč

Podobné organizace

...
TRAHAK (oddíl KVH COMBAT PRAHA)
TRAHAK - hasičský a tábornický oddíl spolku KVH COMBAT PRAHA z.
...
MODRÝ BARON
Jsme stáj která se zabývá turistickým ježděním a pobytovými akcemi pro děti i dospělé.
...
Centrum Brusinka, z.s.
Multikulturní Centrum Brusinka, který se nachází v městské části Brno-Střed, je českým společenským a rodinným vzdělávacím centrem pro všechny zájemce včetně cizinců.