• Adresa: Vzdušná 6, 14200 Praha 4
  • Email: vlada@sindibad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: http://www.sindibad.cz/detske-tabory-u-more/
Tábor u moře

Jihozápadní okruh

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 10-18
  • Místo konání:

Program „Okruh Evropou“ ve zkratce

Z Čech do rakouského Wrglu, po cestě prohlídka Salzburgu. Ve Wrglu celodenní výlet do aquaparku, následně přesun do Itálie k jezeru Lago di Garda. Zde odpočinek celý následující den s možností vyjížďky na kolečkových bruslích po cyklostezce. Další den prohlídka Benátek a hurá směr koupání na pobřeží Středozemního moře. Zde několik slunění a odpočinek na plážích. Pro odpočaté výlet do San Marina. Po 2 dnech odpočinku přesun do Švýcarska k horskému jezeru, prohlídka Lucernu. Na závěr tábora nejžhavější super akce – celodenní návštěva zábavního parku Europark v Německu. Po cestě domů prohlídka Norimberku. Dětské tábory u moře Okruh Evropou největší zážitek z cest!

Wrgl aquapark

Největší vodní park v Tyrolsku, který patří mezi 10 nejlepších aquaparků na světě, se rozkládá na více než 4000 m. Vodní park nabízí řadu atrakcí jako například vlnobití, venkovní laguny, skluzavky, tobogany, jeden z největších saunových světů v Evropě, parní lázeň a mnoho dalšího. Nejznámější atrakcí Wrgl aquaparku je nejextrémnější tobogan na světě. Double-loopingový tobogan začíná ve výšce 25 metrů, následuje 14 metrů téměř volným pádem, dvakrát překonáte gravitaci a ujedete 129 metrů a to vše během dvanácti sekund zběsilé vodní jízdy a zábavy. Tobogan je první svého druhu na světě a i proto ho doprovází důsledná bezpečnostní opatření.

Lago di Garda

Gardské jezero (italsky Lago di Garda) je největší a nejznámější, italské ledovcovo-tektonické jezero, které se nachází na severu země mezi Alpami a Pádskou nížinou, jež obklopují až 2000m vysoké hřebeny. V letní sezoně dosahují teploty v okolí Lago di Garda i + 35 – zkrátka jak u moře….:) Gardské jezero je vyhledávaným plážovým resortem s přírodními plážičkami, kde si každý najde své soukromí. Díky svému ledovcovému původu je voda v jezeře průhledně čistá a má krásnou azurovou barvu. Bydlí zde nejlepší český cyklista Roman Kreuziger, domy si zde pořizují úspěšní světový a čeští podnikatelé.

Termín Kapacita Cena Cena/den
14. 08. - 21. 08. 2017(7 dní)
17 volných míst 18570 Kč 2653 Přihláška

Podobné tábory

Doktora! Najděte doktora!
  • 4190 Kč S celotáborovou hrou
Taneční tábor Bezdružice
  • 6590 Kč Taneční

Program tábora

San Marino Je malý jihoevropský stát (podle počtu obyvatel 2. nejmenší evropský a 5. nejmenší na světě) ze všech stran obklopený Itálií. Leží v italském vnitrozemí, nedaleko turistického centra Rimini. Rozkládá se na 61km2 a žije zde přibližně 32 tisíc obyvatel. San Marino je pravděpodobně nejstarší stále existující republikou na světě. Středověké městečko si zachovalo v běhu staletí svůj ráz a nepřestává okouzlovat další a další generace. Europark Je jeden z nejkrásnějších a největších zábavných parků v Evropě. Tento zábavný park je ve městě Rust při Freiburgu, na jihozápadě Německa, v blízkosti francouzských hranic a města Štrasburk. Europa Park je pojmenovaný díky své tématice – najdet

Další fotky

Doprava

Moderním zahraničním minibusem (klimatizace, video), který zajišťuje dopravu po celou dobu tábora.

Poloha

GPS 45.6049 10.6351

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Tábor u moře Chorvatsko-Istrie
10970 Kč, Tábor u moře
...
Tábory u moře Španělsko
16470 Kč, Tábor u moře