DUFA z.s.
  • 5007
  • Adresa: Korunní 1208/74 Vinohrady, Praha 10 101 00
  • Osoba: Dušan Vacek
  • Email: Ldtdufa@gmail.com
  • Telefon: 728824374
  • Web: http://osdufa.cz/jarni-prazdniny-2020/
Lyžařský & Snowboardový

Jarní Prázdniny na Horách 2020

  • Lokalita: Jablonec nad Nisou, Severočeský kraj
  • Doporučený věk: 8-15
  • Místo konání: Horská chata Polubný

Spolek DUFA si na letošní rok pro Vás připravil pobytové jarní prázdniny na horách. Ideální možnost jak strávit týden volna ve škole. V minulých letech jsme se jezdívali do Jizerek a i v tomto roce těmto horám zachováme věrnost. Lokalita je ideální pro zimní vyžití se sněhem i bez sněhu. V blízkosti chaty jsou sjezdovky, turistické stezky a to vše v krásné přírodě Jizerských hor. Pro děti je pak připraven aktivní program nejen na sjezdovce, ale i mimo kopec, plný zábavných her, spousty zábavy a nových zážitků a kamarádů.

Tento týden nebude jen o lyžování, sněhu si společně užijeme dost a dost. Mimo lyžování si uděláme výlet po okolí. Jako ideální jeví krásný výlet na rozhlednu Štěpánka nebo muzeum hraček. Na sněhu se dá dělat mnohem více než lyžovat, ale lyže budou samo sebou hlavní náplní. O vaše lyžařské dovednosti se postarají instruktoři Fanda a Dušan, které můžete znát z našich letních táborů. Fanda je rozený komik, který nezkazí žádnou legraci a pro děti má vždy něco zajímavého připravené.

Lyžování:

Pro naše jarní prázdniny si vždy vybíráme menší lyžařská střediska, je tu mnohem větší klid na naší výuku a program, než na přeplněných velkých skyareálech. V okolí chalupy kterou jsme si vybrali se nachází několik malých středisek, přesně takových jak nám vyhovují. Rejdice, U Čápa, Černá říčka a mnoho dalších. Kdyby bylo potřeba tak se v dojezdové vzdálenosti nachází Harrachov, Rokytnice. Většina z nich v dnešní době má umělé zasněžování, takže i při nepříznivých klimatických podmínkách by sníh měl být. Ale samozřejmě přírodě neporučíte.

Termín Kapacita Cena Cena/den
22. 02. - 28. 02. 2020(6 dní)
0 volných míst 4350 Kč 725 Přihláška

Podobné tábory

Tábor KOKOS 2024
  • 6000 Kč Pobyt v přírodě
Pobytový tábor Čimelice 2024
  • 4190 Kč Bez zaměření
Paintballový tábor Náměšť
  • 6590 Kč Paintballový

Program tábora

Základem všeho je lyžařské desatero, které je nutné znát a řídit se jím. Názorně si vysvětlíme všechny součásti lyžařské výbavy, její správné používání a základní servis a údržba. Názorná ukázka začíná u správně oblečených ponožek a správně zapnutých lyžařských bot, až po vhodné oblečení. U videa si ukážeme správně provádění lyžarských cviků a metodiky základního oblouku v pluhu, oblouku z pluhu a carvingový oblouk. Během lyžovaní natáčíme videa všech účastníků a večer si je společně probereme probereme chyby nebo naopak vyzdvihneme správné cviky. Samozřejmě nebude chybět bobování, koulování a v době osobního volna se bude stavět sněhulák.

Další fotky

Doprava

Autobusem

Poloha

Horská chata Polubný GPS 50.7564 15.3566

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie