• Osoba: Hana Trnková Kocourková
  • Email: hana.kocourkova@seznam.cz
  • Web: https://www.waope.cz/
Adrenalinový

Fantasy tábor Vlčková

  • Lokalita: Zlín, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 10-17
  • Místo konání: Stanový tábor Kameňák - Vlčková

Máte rádi dobrodružství a přírodu? Vydejte se s námi na dva týdny do fantasy světa plného soutěží, her, výletů a množství dalších rozmanitých aktivit. Kromě toho, že poznte nové kamarády, můžete se také něco dozvědět o sobě.

Náš stanový tábor se zaměřuje na všestranný rozvoj individuálních dovedností i týmové spolupráce.

Táborová základna se nachází v Hostýnských vrších uprostřed lesů, 2 km od hradu Lukov. Kromě podsadových stanů je součást základny také srub s kuchyní a zastřešenou jídelnou a veškeré sociální vybavení (chemické WC, teplá sprcha). V případně nepřízně počasí se program koná ve vojenském hangáru. Ve velkém horku se můžeme osvěžit v potůčku, který základnou protéká nebo navštívit kilometr vzdálenou vodní nádrž.

Převážná většina dětí jezdí na tábor opakovaně, a přestože v průběhu roku žádné společné akce s dětmi (zatím) nepořádáme, vzniklé kamarádské vztahy přetrvávají a děti, které nejedou poprvé, se na táboře vždy shledávají se starými známými. Nejsme ale nijak uzavřenou partou a děti, které přijedou poprvé, velmi snadno do našeho kolektivu zapadnou. Během tábora budou Vaše děti žít v čistém prostředí a v těsném sepětí s okolní přírodou, zažijí mnohá dobrodružství a seznámí se s řadou nových kamarádů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
07. 08. - 20. 08. 2022(13 dní)
20 volných míst 5500 Kč 423 Přihláška

Podobné tábory

Filmový tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Filmový
Taneční tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Taneční

Program tábora

Tentokrát se vydáme do fantasy světa plného elfů, skřetů, upírů, vlkodlaků a spousty jiných neuvěřitelných bytostí. Kromě množství soutěží, her a výletů máme v plánu také spaní pod širou oblohou, polní vaření nebo lezení na skále se zkušenými instrukory.

Další fotky

Doprava

Za účelem seznámení rodičů s provozem a vybavením tábora jsme se rozhodli, že děti budou na tábor dopraveny samotnými rodiči. Tímto chceme předejít zbytečným návštěvám rodičů, kteří si chtějí základnu prohlédnout.

Poloha

Stanový tábor Kameňák - Vlčková GPS 49.315 17.7481

Lidské zdroje

Další z kategorie

...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Hvězdná brána
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
SPORTOVNÍ TÁBOR PRO KLUKY
5090 Kč, Sportovní