• Adresa: Stašov 102 Polička 57201
  • Osoba: Iva Jandová
  • Email: ekoranch102@seznam.cz
  • Web: www.ranch102.cz

Ranch 102

Náš Ranch se nachází v CHKO Údolí Křetínky. V okolí je Osada Balda s léčivým pramenem, hrad Svojanov, historické centrum města Polička a několik velmi zajímavých zřícenin (Zubštejn, Štarkov).

Nabízíme vyjížďky (pro nejezdce krokem) po okolních rančích. Dále pořádáme dobrodružné výpravy za poznáním skrytých tajemství Křetínského údolí.

Vaše děti se u nás mohou přesvědčit o tom, že kůň může být opravdu kamarád a také se naučí, jak ke koni přistupovat, ošetřovat jej a jak s ním navázat vztah.

Děti si mohou vyzkoušet, jak se dojí kozy anebo co obnáší péče o mláďátka našich zvířátek.

Celoročně nabízíme týdenní i víkendové pobyty pro rodiče s dětmi, pro děti nebo jen pro samotné dospělé. Zabýváme se chovem koní,ovce vřesové, koz, vietnamských prasat, vodní a hrabavé drůbeže. Na našem ranči budujeme rozsáhlou selskou zahradu. Dále pořádáme semináře na téma: ekologické hospodaření, permakultura, voda v krajině a jiné. Bližší info o selské zahradě najdete na www.selskym-rozumem.cz

Tábory

Podobné organizace

...
KDM Čtyřlístek
Klub dětí a mládeže Čtyřlístek je nezisková organizace.
...
Sportovní klub Mušketýr, z.s.
Od roku 1992, kdy byl sportovní klub Mušketýr založen, několikrát změnil své působiště.
...
Volnočasovky SPORT, z.s.
Volnočasovky SPORT aneb spolek pro organizaci, rekreaci a táboření se soustředí na programy pro děti jako jsou tábory, školy a školky v přírodě, adaptační kurzy pro základní školy, kroužky a jiné.