• Adresa: Šumavská 2, Ústí nad Labem, 400 11
  • Osoba: Veronika Tomsová
  • Email: veronikatomsova@gmail.com
  • Web: www.scholachpu.estranky.cz

Dětský sbor Chorea pueri ustensis

Chorea pueri ustensis vznikla v roce 2009. Od roku 2013 působí jako klasický dětský sbor. V minulosti spolupracovala mimo jiné s farností v Ústí nad Labem, kde byly poskutnuty prostory ke zkouškám, což sbor oplácel doprovázením dětských mší. Naší hlavní náplní jsou dnes převážně písně věnované dětem a také skladby prováděné na našich každoročních koncertech. Nebráníme se však ani jinému repertoáru v případě zájmu o naše vystoupení. Nástrojový doprovod tvoří kytara a klávesy. Disponujeme též zvukovou aparaturou a zvukařem. Náš sbor můžete slyšet na pravidelných koncertech, které konáme ke Dni matek, k ukončení školního roku či k Vánocům. V posledních měsícíh jsme začali také spolupracovat s Klubem českých turistů, se kterými jsme pořádali např. Mikulášskou. Tato spolupráce nabízí našim dětem mimo možnosti představení se veřejnosti na vystoupení, také výlety do přírody a získávání nových informací o naší vlasti. Chorea pueri ustensis každoročně pořádá také soustředění, kde se děti mohou více poznat a navázat přátelství.

Tábory

Hudební tábor

Jedná se o hudební tábor, s výukou rytmiky, hudební nauky a zpěvu a to vše zábavnou formou za pomoci Ferdy Mravence.

3150 Kč

Podobné organizace

...
Tábor divadla a filmu Ambrozia
Umělecká agentura Ambrozia od roku 2003 nabízí mladým lidem výuku divadelního, filmového a muzikálového herectví, tance a moderování.
...
25. Přední hlídka Royal Rangers
Zaměřujeme se hlavně na: život v přírodě (základy táboření, poznávání přírody a její ochranu), zdraví, bezpečnost (základy bezpečnosti a poskytování první pomoci, zdravý život bez závislosti), sociální oblast (základy společenského života, zejména úcta k člověku, autoritám, pomoc slabším a strádajícím, odpovědnost, samostatnost, přátelství, sebeovládání,.