• Adresa: Vzdušná 997/6, 14200 Praha 4
  • Email: irena.koberova@sinidbad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: www.sindibad.cz/fotograficke-tabory/
Fotografické

FOTOGRAFICKÉ TÁBORY - Hejnice, Jizerské hory

  • Lokalita: Liberec, Severočeský kraj
  • Doporučený věk: 10-18
  • Místo konání: Hejnice

FOTOGRAFICKÉ TÁBORY PRO DĚTI Z ČECH I MORAVY.

Ubytování: Speciálně přestavěné karavany pro konání dětských táborů.

Strava: 4x denně včetně pitného režimu.

Doprava: Autobusem z Prahy (pro děti z Čech), minibusem z Vysokého Mýta (pro děti z Moravy) nebo vlastní doprava přímo do Hejnic.

V ceně: Ubytování, strava, doprava, program, vedoucí, cestovní pojištění, zákonné pojištění CK.

O táboře

Fotografické tábory probíhají na našem karavanovém tábořišti umístěném ve Frýdlantském výběžku v Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory nedaleko města Hejnice.

Tábořiště je umístěno na louce obklopené vzrostlými stromy a keři. Táborníkům je k dispozici ohniště s posezením, bazén, trampolína, stolní fotbálek, indiánský stan tee-pee s dalším ohništěm s posezením a společenská místnost. Společenská místnost je vybudována v 11 metrovém dvoudveřovém karavanu, tedy v největším karavanu tábora, který je zároveň největším karavanem co se vůbec vyrábí. V druhém atypickém karavanu se nachází kuchyň a dalších 11 speciálně přestavěných karavanů slouží k ubytování táborových účastníků. V závislosti na velikosti konkrétního karavanu je v něm ubytováno 3-5 dětí (délka karavanů je 4-7 metrů).

V blízkosti tábora je rybník, v Hejnicích pak koupaliště, hřiště, kino, obchody.

Fotografické přístroje

Digitální fotoaparát s rozlišením alespoň 5 Mpx. Ideální je pak zrcadlovka či fotoaparát SLR-like (falešná digitální zrcadlovka), pokud vlastníte kinofilmovou zrcadlovku můžete vzít i ji. Upozorňujeme, že ne každý foťák v mobilu má potřebné parametry. Na fotografické tábory doporučujeme vzít s sebou notebook, pokud ho máte. I ty nejlepší fotografie potřebují nějakou úpravu a naši vedoucí vám v tom rádi pomohou.

Jak je to s táborovým výletem

Na táboře jsme naplánovali výlet do libereckého bazénu, který je takovým malým aquaparkem. Nabízí totiž malý i velký plavecký bazén, Kneippův chodník, čtyřdráhovou nerezovou skluzavku, vlny, vířivku i tobogan. Velmi oblíbená je divoká řeka s vířivkou, jeskyní a nuceným plaváním, s teplotou vody 26C. Cena 290 Kč/os (autobusová doprava, vstupné, doprovod vedoucích).

Výlet do libereckého bazénu doporučujeme objednat v okamžiku přihlášení dítěte, tím získáte jistotu, že se účastník výletu zúčastní (nemůže peníze použít jinak), že peníze neztratí (vůbec je nemá) a že pro něho bude na výletě místo.

Termín Kapacita Cena Cena/den
03. 08. - 10. 08. 2019(7 dní)
5 volných míst 4380 Kč 626 Přihláška

Program tábora

O programu Fotografické tábory jsou určeny pro holky i kluky, pro začátečníky i pokročilé, kteří rádi hledí na svět přes hledáček fotoaparátu. Každého, kdo chce objevovat kouzlo fotografií a nebojí se prohlubovat své znalost a dovednosti. Děti se na táboře seznámí se základními informacemi o použití fotoaparátu a s technikami focení jak na digitální fotoaparát tak i na fotoaparát kinofilmový. Každý den se účastníci seznámí s novými technikami, které si vyzkouší a v následujících dnech zdokonalí a prohloubí při připravených soutěžích a hrách. kompozice fotografického obrazu základy expozice – expoziční čas, citlivost, clona vztah clony a rychlosti uzávěrky citlivost a šum na snímku

Další fotky

Doprava

Doprava: Autobusem z Prahy nebo vlastní doprava přímo do Hejnic.

Poloha

Hejnice GPS 50.8772 15.1817

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Mediální tábor Ambrozia 2024
5490 Kč, Fotografické
...
Fotografický tábor v M. Berouně
6590 Kč, Fotografické
...
Letem Světem (i) Mikroskopem
3200 Kč, Příměstský
...
Tween Camp - zážitkový tábor 2024
6450 Kč, Zážitkový
...
Fotografický tábor 2024
6250 Kč, Fotografické
...
Modelingový tábor 2024
7250 Kč, Modelingový
...
Filmový tábor 2024
6950 Kč, Filmový
...
LETNÍ ASTRONOMICKÉ PRAKTIKUM 2024
6400 Kč, Astronomický