• Adresa: Pařížská 5, 400 01 Ústí nad Labem
  • Email: info@adventurecompany.cz
  • Telefon: 602 29 58 18
  • Web: www.AdventureCompany.cz
Vodácký tábor

EXPEDICE COLORADO vodácký tábor

  • Lokalita: Karlovy Vary, Západočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-18
  • Místo konání:

Expedic e Colorado je naším novým táborem připraveným na letošní sezónu, putovní vodácký tábor se koná na řece Ohři, konkrétně v úseku od Lokte po Pernštejna v nejkrásnějších částech horního a středního toku. Děj tábora se inspiruje dobami objevování neznámých končin a sjíždění neprobádaných řek. Snažíme se o to, aby si děti užili v maximální míře dobrodružství spojeného se sjížděním řeky, spaním ve stanu, osvojí si techniku rozdělávání ohně, jenu noc si také postavíme „nouzové přístřešky“ naučí se rozdělávat oheň, vařit bez nádobí a podobně. Během Tábora se také odehrává celotáborová „prospektorská hra“ děti si v jejím průběhu užijí dobrodružství a spoustu zábavy, večer pak děti čekají táboráky, stezka odvahy a další programy. Program tábora se odehrává vždy zhruba polovinu dne na řece a zbytek dne tvoří program plný her, úkolů a zábavy, ty se odehrávají jak po doplutí do cíle etapy, tak i během dne.

Tábor je určen větším dětem a mládeži od sedmi let do osmnácti. Maximální kapacita Tábora je 25 osob, ta je důležitá pro udržení vysoké úrovně bezpečí a také pro optimální průběh programu tábora, samozřejmostí jsou instruktoři s platnou licencí instruktor vodní turistiky, akreditované MŠMT, samozřejmě se jedná o nadšené vodáky a „velké hravé děti“. Řeku budeme splouvat na nafukovacích raftových člunech Gumotex Colorado a k dispozici jsou i kanoe pro zkušenější vodáky. Budeme velmi rádi, když v dětech vzbudíme zájem o přírodu, vodáctví a dobrodružství, starší děti s námi mohou pokračovat i jako praktikanti a v případě zájmu i časem jako instruktoři.

Termín Kapacita Cena Cena/den
12. 07. - 18. 07. 2015(6 dní)
25 volných míst 2990 Kč 498 Přihláška

Podobné tábory

Tábor KOKOS 2024
  • 6000 Kč Pobyt v přírodě

Program tábora

Tábor je určen větším dětem a mládeži od sedmi let do osmnácti. Maximální kapacita Tábora je 25 osob, ta je důležitá pro udržení vysoké úrovně bezpečí a také pro optimální průběh programu tábora, samozřejmostí jsou instruktoři s platnou licencí instruktor vodní turistiky, akreditované MŠMT, samozřejmě se jedná o nadšené vodáky a „velké hravé děti“. Řeku budeme splouvat na nafukovacích raftových člunech Gumotex Colorado a k dispozici jsou i kanoe pro zkušenější vodáky.

Doprava

doprava bude dle zájmu organizována z Prahy a dle přihlášení i z dalších měst, možnosti dopravy budou zaslány nejpozději 14 dní před zahájením tábora, dopravu nelze garantovat předem

Poloha

GPS 50.186 12.7541

Další z kategorie

...
Vodácký tábor - Expedice Vltava
6990 Kč, S celotáborovou hrou
...
Inline vodácký tábor v Troji
4500 Kč, Vodácký tábor
...
Příměstský tábor paddleboard Praha
4500 Kč, Vodácký tábor
...
Vodácký příměstský tábor Braník
4500 Kč, Vodácký tábor
...
Vodácký putovní tábor na řece Vltavě
5500 Kč, Vodácký tábor
...
Putovní tábor kolo-loď
6150 Kč, Vodácký tábor
...
Cyklistický tábor v Braníku
4300 Kč, Cyklistický